Criolipoliza

Criolipoliza

Eliminarea sigură și definitivă a țesutului adipos.

In cadrul Medstar Brasov puteti beneficia acum de ultima tehnologie Coolsculpting (2020), Nr. 1 in lume.

Avantajele si beneficiile celei mai noi generatii de Criolipoliza:

  •  tratarea concomitenta a 4 zone in maxim 45 minute
  • cea mai puternica temperatura cu efect lipolitic: – 13 grade Celsius
  • functie de incalzire pretratament pentru zonele cu adipozitate ferma
  • cresterea sensibilitatii adipocitelor la temperaturile joase
  • vacuum pe 8 trepte de putere
  • randament maxim si de lunga durata

Criolipoliza este o metodă medicală inovativă de lipoliză non-invazivă, aprobată FDA, cu eficiență maximă, dovedită clinic. Este demonstrat medical faptul că țesutul adipos are o vulnerabilitate crescută față de temperaturile joase, spre deosebire de țesuturile  cutanate sau vasculare învecinate, astfel că expunerea în condiții controlate, la temperaturi de -10/-13 grade Celsius, va induce procesul de apoptoză al celulelor adipoase, adică o “moarte” celulară controlată. Odată inițiat acest proces, se va stimula sinteza citokinelor si a altor factori inflamatori care vor elimina treptat celulele afectate prin căi metabolice naturale. Procedura de criolipoliză se diferențiază de alte tratamente estetice clasice, printr-un randament extrem de ridicat al rezultatelor, fără a avea un caracter reversibil. De asemenea, tratamentul are acțiune selectivă, inducând procesul apoptotic doar la nivelul țesutului adipos, fără a afecta structurile învecinate.

Criolipoliza presupune vacumarea zonelor cu adipozități localizate, scăderea treptata a temperaturii țesutului adipos subcutanat până la temperaturi de -10°C/-13°C, provocându-se astfel liza (scindarea) adipocitelor, care mai apoi vor fi eliminate definitiv prin  pasaj hepatic. Tratamentul nu necesită substanțe anestezice, nu implică perioade de recuperare și nu presupune un disconfort major pentru pacient. În urma crioterapiei se vor distruge până la 30- 40% din celulele adipoase existente în zona tratată, iar efectele vor fi vizibile începând din a 2-a săptămână post-intervenție, cu rezultate maxime după 12 săptămâni post-tratament (în funcție de fiecare organism).

Recomandări – țesut adipos subcutanat bine reprezentat, zone cu grăsime localizată

Frecventa tratmentelor  1 sedință/2 luni  (pentru tratarea aceleiași zone)

Zone de tratament : abdomen, flancuri, brațe, coapse, fese, genunchi, picioare

Contraindicatii : sarcină, alaptare, afectiuni cronice (cardiovasculare, de coagulare, imunologice), alergii acute, epilepsie