Hifu facial și corporal

Hifu facial și corporal

Metoda alternativă de succes a intervențiilor estetico-chirurgicale

Tehnologia revoluționară HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) este cea mai nouă metodă de rejuvenare și regenerare a pielii, cu randament echivalent intervențiior chirurgicale.

HIFU se aplică cu succes în tratamentele de lifting non-chirurgical, reîntinerirea fibrelor de elastină și colagen și recăpătarea fermității atât la nivel facial, cât și corporal. Tratamentul cu ultrasunete focusate de înaltă intensitate are un randament extrem de ridicat în reafirmarea zonelor faciale sensibile(periorbitală, perioculară), eliminarea adipozității situate la nivelul bărbiei, rejuvenarea cutanată a zonelor  corporale lipsite de fermitate, eliminarea flamabilității brațelor și picioarelor, tratarea zonelor cu adipozități inestetice.

Reprezentând alternativa de inovație a procedurilor chirurgicale, HIFU își bazează eficiența pe numeroase studii clinice, fiind recunoscut ca cel mai eficient tratament de lifting, rejuvenare și liposculptură non-chirurgicală.

Sistemul HIFU produce o emisie ultrasonică de înaltă intensitate, capabilă să își concentreze acțiunea asupra straturilor dermice profunde: hipoderm, SMAS(Sistemul Musculo-Aponevrotic Superficial) și țesutul adipos de profunzime. Undele ultrasonice acționează la diferite adâncimi (în funcție de zona tratată), provocând tensionarea și restructurarea fibrelor de colagen și elastină, iar în profunzime eliminarea adipocitelor din țesutul adipos.

Primele rezultate vor fi simțite imediat după tratament, prin îmbunătățirea densității țesutului, însă după 60-90 zile se va finaliza procesul natural de restructurare a colagenului și eliminare metabolică a grăsimilor, fiind vizibile rezultatele majore.  Efectul de lifting cutanat permanent se datorează neocologenezei și elastogenezei, intens stimulate în timpul tratamentului.

Recomandări – laxitate moderată/avansată a pielii, lipsa fermității, cearcăne, riduri de expresie, aspect celulitic, grăsime localizată

Zone de tratamentfrunte, zonă perioculară, obraji, comisura bucală, bărbie, gât, decolteu, brațe, mâini, flancuri, abdomen, spate, coapse, fese, zona subfesieră, gambe

Frecvența tratamentelor – 1-3 ședințe/ an (în funcție de pacient)

Contraindicații – implanturi metalice, pacemaker cardiac, afecțiuni oncologice, boli cardiovasculare grave, probleme de coagulare