HydraClean Therapy

HydraClean Therapy

-The best skin of your life-

Tratamentul medical HydraClean este special conceput pentru curățarea și sterilizarea profundă a tenului, acordând o deosebită atenție zonelor seboreice cu impurități și comedoane.
Este considerată singura metodă de extracție și îndepărtare a punctelor negre și impurităților, cu un randament maxim, fără a provoca leziuni sau eritem cutanat.
Vârful spiralat brevetat – VortexFusion- al sistemului de livrare al serurilor, este ceea ce diferențiază cu adevărat sistemul HydraClean față de alte tratamente de curățare. Designul unic în spirală, ajută la infuzia multifuncțională a soluțiilor de tratament : acid glicolic, acid hialuronic, apă hidrogenată, peptide și aminoacizi.
Această terapie combină cu succes funcțiile  de curățare, exfoliere, extracție, hidratare și protecție antioxidantă, fiind recomandat tuturor persoanelor și oricărui tip de ten (seboreic, uscat, sensibil,acneic). Tehnica de tratament funcționează prin eliminarea celulelor moarte de la nivel cutanat și extragerea impurităților, îmbogățind totodată dermul cu serumuri speciale de calmare și hidratare.
HydraClean îmbunătățeste cu success aspectul porilor congestionați, al tenului încărcat și poate trata diverse afecțiuni ale pielii – dezechilibre seboreice, hiperpigmentări, infecții bacteriene, acnee, comedoane.
Cu tratamentele HydraClean veți observa rezultate uimitoare, un ten mai luminos, piele radiantă, hidratare îmbunătățită și un aspect semnificativ redus al ridurilor fine.

HydraClean oferă multiple beneficii:

  • Extrage punctele negre și celulele moarte
  • Exfoliază și curață tenul în profunzime
  • Piele radiantă și hidratată
  • Tratament calmant și non-invaziv
  • Întinerire a pielii cu rezultate instantanee
  • Oferă fermitate și strălucire
  • Acționează în profunzimea pielii, promovând sănătatea cutanată

Recomandări: comedoane, puncte negre, acnee chistica sau purulentă, ten seboreic, piele lipsită de fermitate, pete pigmentare, pori dilatați

Zone de tratament: față, găt, decolteu

Frecvența tratamentelor: în functie de aspectul tenului

Contraindicații:  nu există contraindicații