Laser Therapy

Laser Therapy

„BlackDoll Treatment” / Tratamentul Hollywood-ului

Terapia Laser cu pudră de carbon, denumită la nivel mondial “Tratamentul Hollywood-ului” sau „BlackDollTreatment” – datorită popularității și al interesului extrem de mare în rândul celebrităților, oferă rezultate uimitoare în doar 20 de minute.

Spre deosebire de alte tratamente laser- complicate, apărute în trecut, această tehnică  își bazează eficacitatea pe 2 pași simpli și extrem de importanți. Prima etapă vizează aplicarea soluției de carbon pe tenul perfect curat- cu un timp minim de așteptare până la uscarea completă a acesteia. Lotiunea de carbon (total non-toxică) cu o textură bogată și densă, absoarbe rapid impuritățile tenului, sebumul, celulele moarte, și atrage toxinele cutanate la suprafața tenului. Odată uscată, masca de carbon formează o suprafață uniformă și omogenă – încărcată cu elemente toxice/impurități ale tenului. Cea de-a doua etapă este reprezentată de tratamentul Laser propriu-zis. Dispozitivul cu unda Laser va folosi lungimea de undă de 1064nm, aceasta având o capacitate crescută de absorbție a melaninei și a altor pigmenti întunecați. Astfel se va distruge treptat molecula de carbon, odată cu încărcătura toxică a tenului, lăsând în urmă un ten luminos, cu o culoare uniformă, lipsită de pete pigmentare și pori încărcați.

Alături de terapia facială, tehnica Laser poate lupta cu succes și împotriva cicatricilor și vergeturilor, la o altă lungime de unda – menită să inducă distrugerea țesutului cicatriceal și regenerarea celulară profundă. Astfel, tratamentul este eficient în atenuarea aspectului vergeturilor post-partum, al vergeturilor roșii/albe și al cicatricilor cheloide.

Tratamentul Laser este total non-invaziv, nu afectează straturile subdermice și nu solicită timp de recuperare. Terapia este relaxantă și sigură, pacientul simțind ușoare senzații de căldură locală.

În mod instantaneu vor fi eliminate impuritățile, sebumul și celulele moarte, iar post-tratament vor fi stimulate procesele naturale de regenerare celulară, sinteză endogenă de colagen, oferind astfel fermitate și prospețime de lungă durată.

Beneficii LaserTherapy:

  • Piele radiantă și luminoasă
  • Culoare uniformă
  • Reducerea porilor dilatați
  • Eliminarea petelor pigmentare
  • Reducerea ridurilor fine
  • Scăderea secreției de sebum
  • Tratarea acneei
  • Atenuarea vergeturilor și cicatricilor
  • Fără efecte secundare
  • Rezultate durabile

 

Recomandări: pori dilatati, pete pigmentare, ten seboreic, acnee, riduri fine, ten deshidratat, puncte negre, vergeturi, cicatrici

Zone de tratament: față, găt, decolteu , orice zonă a corpului

Frecvența tratamentelor: în functie de zona de tratament

Contraindicații:  fotosensibilitate accentuată, sarcină, boli de piele