Mezoterapie virtuală

Mezoterapie virtuală

Restructurare cutanată profundă cu efect major, fără durere sau disconfort

Mezoterapia virtuală reprezintă procedeul inovativ de hidratare intensivă, vitaminizare, eliminare a aspectului celulitic, tratare a vergeturilor si hrănire intensivă a stratului cutanat profund, care nu implică nici un disconfort pentru pacient.

Tehnologia mezoterapiei virtuale se bazează pe electroporarea dermică prin unde electromagnetice, modificând instant permeabilitatea membrenelor celulare, astfel încât substanțele active specifice să pătrundă direct in spațiul celular. Acesta este singurul mod care permite concentratelor medicale specifice să ajungă în stratul și la adâncimea cutanată corectă, oferind astfel efecte garantate de revitaminizare, hrănire si fermitate cutanată. Pentru fiecare zonă de tratament se vor folosi substanțe medicale diferite (vitamine, minerale, substanțe antiadipoase), care vor migra până la 8 centimetri în stratul cutanat profund, unde își vor exercita acțiunea. Câteva din principiile active utilizate în mezoterapie sunt : fosfatidilcolina, cafeina, L-carnitina, colagenul, acidul hialuronic, aminoacizii, peptidele biomimetice. Cu ajutorul mezoterapiei absorbția acestor substanțe este crescută de 400 de ori, comparativ cu aplicarea standard la nivel cutanat, astfel ca 95% dintre moleculele active vor fi dispersate uniform în profunzimea pielii.

Mezoterapia virtuală are aplicabilitate crescută atât la nivel facial (pentru hidratare, hrănire intensivă, fermitate, îndepărtarea ridurilor), cât și la nivel corporal (pentru atenuarea vergeturilor, liposculptură, hidratare profundă). La finalul sedintei de mezoterapie se efectueaza dermocrioforeza, care se bazează pe răcirea superficială a zonei tratate pentru un efect de tensionare și lifting cutanat.

Fiecare ședință de mezoterapie durează 20-30 minute și este dedicată unei singure zone de tratament.

Recomandări – piele flască, îmbatrânită, riduri, uscăciune cutanată, lipsa fermității, vergeturi, aspect celulitic

Zone de tratament – față, gât, decolteu, brațe, abdomen, spate, flancuri, coapse, fese, picioare

Frecvența tratamentelor – 1-2 ședințe/săptămână

Contraindicații –  sarcină, alăptare, implanturi metalice, pacemaker cardiac, epilepsie, boli cronice grave