Servicii medicale de nutriție clinică și estetică

Consultatii

Consultațiile includ interpretarea analizelor solicitate în prealabil, stabilirea opțiunilor de tratament si a intervențiilor nutriționale în funcție de parametrii clinici și de nevoile energetice(kcal) ale organismului.
Vor fi măsurati indicii antropometrici: înălțime, greutate, circumferința abdominală, grosimea pliului cutanat și compoziția corporală.

detalii

Analiză corporală generală prin bioimpedanță electrică

Analiza compozitiei corporale se va efectua cu ajutorul unui aparat de bioimpedanță electrică multi-frecvențială, cu precizie maximă. Aparatul se bazează pe emiterea unui impuls electric de intensitate scazut, cu ajutorul celor 8 electrozi, care testează compoziția orgaismului, inclusiv starea de sănătate și de hidratare.

detalii

Teste rapide

În cadrul consultațiilor, puteți beneficia de testarea unor parametri esențiali în diagnosticul ponderal și al stării de sănătate. Evaluarea se va efectua pe loc, permitând implementarea rapidă a unui plan nutrițional optimizat, în funcție de parametrii clinici și antropometrici.

detalii

Test intoleranțe alimentare

Numărul pacienților care suferă de intoleranțe alimentare se află într-o continuă creștere în ultimii ani. Intoleranța alimentară reprezintă reacția patologică apărută în urma ingerării anumitor clase alimentare, cauzată de un deficit enzimatic al aparatului digestiv sau de anumite dezechilibre metabolice.

detalii

Teste genetice

Progresele ştiinţifice ne permit astăzi să explorăm genomul uman şi să obţinem informaţii valoroase din analiza lui, atât pentru prevenția anumitor dezechilibre sau patologii, cât și pentru tratarea acestora.

detalii

Criolipoliza

Criolipoliza presupune vacumarea zonelor cu adipozități localizate, scăderea treptata a temperaturii țesutului adipos subcutanat pana la temperaturi de -10°C, provocandu-se astfel liza (scindarea) adipocitelor, care mai apoi vor fi eliminate definitiv prin pasaj hepatic.

detalii

Radiofrecvență hexapolară

Radiofrecvența(RF) corporală este un tratament estetic de liposculptură non-chirurgicală, fiind în prezent cea mai cunoscută metodă pentru îndepărtarea tesutului adipos si obținerea fermității cutanate pentru întreg organismul.

detalii

Ultracavitație corporală

Ultracavitația reprezintă modul sigur de a scăpa de grăsimea localizată fără a implica efecte secundare sau durere. Această tehnică revoluționară se bazează pe aplicarea ultrasunetelor de joasă frecvență cu instrumente special concepute pentru a combate acumularea adipozităților subcutanate.

detalii

Lipolaser

Lipolaserul utilizează o tehnica avantgardistă de remodelare corporală care se bazează pe eliminarea cu mare precizie a depozitelor de grăsime localizată, reprezentând un avantaj deosebit în estetica medicală actuală.

detalii

HIFU facial si corporal

Tehnologia revoluționară HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) este cea mai nouă metodă de rejuvenare și regenerare a pielii, cu randament echivalent intervențiior chirurgicale.

detalii

Electrostimulare musculară

Electrostimularea este o formă eficiență de terapie musculară, bazată pe emiterea unor impulsuri electrice de intensitate joasă, care vor stimula contracția musculară. Această electroterapie este capabilă să controleze fibrele musculare în procesul de contracție-relaxare, asemanător efortului fizic susținut, însă fără a implica exercițiile cardio.

detalii

Presoterapie - drenaj limfatic

Drenajul limfatic reprezintă baza eficacității tuturor metodelor estetice de remodelare corporală, fiind tratamentul fundamental care permite eliminarea resturilor adipocitare și totodată estomparea aspectului celulitic. Procesul de activare a sistemului limfatic va fi simțit ca un masaj relaxant cu o durată de 30-40 minute, cu ajustare în funcție de nevoile organismului.

detalii

Mezoterapie virtuală

Mezoterapia virtuală reprezintă procedeul inovativ de hidratare intensivă, vitaminizare, eliminare a aspectului celulitic, tratare a vergeturilor si hrănire intensivă a stratului cutanat profund, care nu implică nici un disconfort pentru pacient.

detalii

Microneedling - dermapen

Cel mai eficient tratament pentru stimularea naturală a productiei de colagen, reducerea ridurilor, vergeturilor si cicatricilor. Folosind o tehnică inovativă, intens studiată, microneedling-ul nu provoacă leziuni cutanate, nu afectează epidermul precum tratamentele invazive (laser sau peeling medical chimic), desi produce efecte asemănătoare.

detalii

Fototerapie led

Fototerapia LED(Light Emitting Diode) este un tratament sigur, non-invaziv și extrem de eficient în restructurarea cutanată prin accelerarea proceselor de întinerire și reparare a pielii. Eficiența crescută, dovedită clinic, s-a bazat pe rezultatele extraordinare obținute în tratarea unei game largi de probleme și afecțiuni cutanate.

detalii

Hyperbaric Oxygen Therapy

“ Madonna’s therapy” - face and body pure Oxygen treatment. Unul dintre cele mai mari secrete de frumusețe ale momentului este tratamentul cu oxigen hiperbaric, care acționează rapid și eficient asupra liniilor fine, ridurilor, petelor pigmentare și oricărei probleme de piele.

detalii

HydraClean Therapy

Tratamentul medical HydraClean este special conceput pentru curățarea și sterilizarea profundă a tenului, acordând o deosebită atenție zonelor seboreice cu impurități și comedoane.

detalii

Laser Therapy

Terapia Laser cu pudră de carbon, denumită la nivel mondial “Tratamentul Hollywood-ului” sau „BlackDollTreatment” - datorită popularității și al interesului extrem de mare în rândul celebrităților, oferă rezultate uimitoare în doar 20 de minute.

detalii

CryoLifting

5 minute pentru a sterge 10 ani Singura tehnologie medicala care asigura Lifting instant si rejuvenare extraordinara inca de la primul tratament.

detalii