Servicii medicale de nutriție clinică și estetică

Consultatii

Consultațiile includ interpretarea analizelor solicitate în prealabil, stabilirea opțiunilor de tratament si a intervențiilor nutriționale în funcție de parametrii clinici și de nevoile energetice(kcal) ale organismului.
Vor fi măsurati indicii antropometrici: înălțime, greutate, circumferința abdominală, grosimea pliului cutanat și compoziția corporală.

detalii

Analiză corporală generală prin bioimpedanță electrică

Analiza compozitiei corporale se va efectua cu ajutorul unui aparat de bioimpedanță electrică multi-frecvențială, cu precizie maximă. Aparatul se bazează pe emiterea unui impuls electric de intensitate scazut, cu ajutorul celor 8 electrozi, care testează compoziția orgaismului, inclusiv starea de sănătate și de hidratare.

detalii

Test intoleranțe alimentare

Numărul pacienților care suferă de intoleranțe alimentare se află într-o continuă creștere în ultimii ani. Intoleranța alimentară reprezintă reacția patologică apărută în urma ingerării anumitor clase alimentare, cauzată de un deficit enzimatic al aparatului digestiv sau de anumite dezechilibre metabolice.

detalii

Teste genetice

Progresele ştiinţifice ne permit astăzi să explorăm genomul uman şi să obţinem informaţii valoroase din analiza lui, atât pentru prevenția anumitor dezechilibre sau patologii, cât și pentru tratarea acestora.

detalii

Criolipoliza

Criolipoliza presupune vacumarea zonelor cu adipozități localizate, scăderea treptata a temperaturii țesutului adipos subcutanat pana la temperaturi de -10°C, provocandu-se astfel liza (scindarea) adipocitelor, care mai apoi vor fi eliminate definitiv prin pasaj hepatic.

detalii

HIFU facial si corporal

Tehnologia revoluționară HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) este cea mai nouă metodă de rejuvenare și regenerare a pielii, cu randament echivalent intervențiior chirurgicale.

detalii

Microneedling - dermapen

Cel mai eficient tratament pentru stimularea naturală a productiei de colagen, reducerea ridurilor, vergeturilor si cicatricilor. Folosind o tehnică inovativă, intens studiată, microneedling-ul nu provoacă leziuni cutanate, nu afectează epidermul precum tratamentele invazive (laser sau peeling medical chimic), desi produce efecte asemănătoare.

detalii

Fototerapie led

Fototerapia LED(Light Emitting Diode) este un tratament sigur, non-invaziv și extrem de eficient în restructurarea cutanată prin accelerarea proceselor de întinerire și reparare a pielii. Eficiența crescută, dovedită clinic, s-a bazat pe rezultatele extraordinare obținute în tratarea unei game largi de probleme și afecțiuni cutanate.

detalii

Hyperbaric Oxygen Therapy

“ Madonna’s therapy” - face and body pure Oxygen treatment. Unul dintre cele mai mari secrete de frumusețe ale momentului este tratamentul cu oxigen hiperbaric, care acționează rapid și eficient asupra liniilor fine, ridurilor, petelor pigmentare și oricărei probleme de piele.

detalii

HydraClean Therapy

Tratamentul medical HydraClean este special conceput pentru curățarea și sterilizarea profundă a tenului, acordând o deosebită atenție zonelor seboreice cu impurități și comedoane.

detalii

Laser Therapy

Terapia Laser cu pudră de carbon, denumită la nivel mondial “Tratamentul Hollywood-ului” sau „BlackDollTreatment” - datorită popularității și al interesului extrem de mare în rândul celebrităților, oferă rezultate uimitoare în doar 20 de minute.

detalii