Despre noi

Despre noi

Echipa Medstar s-a format din dorința de a îmbina nutriția clinică și preventivă , cu estetica medicală non-invazivă , pentru a oferi pacientului soluții inovative, atât pentru implementarea unui stil de viață sănătos, cât și pentru obținerea parametrilor estetici ideali.

În cadrul Medstar  veți beneficia de o grijă deosebită față de sănătatea și aspectul dumnevoastră prin serviciile calitative ale profesioniștilor noștri.

Consultatiile vor fi oferite de Nutriționistul nostru specialist, cu formare completă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca si Membru al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice. În cadrul consultațiilor veți beneficia de măsuratori  antropometrice amănunțite , de analiza corporală generală prin bioimpedanță – astfel se vor identifica dezechilibrele metabolice, surplusul ponderal și afecțiunile care a urmează a fi tratate. De asemenea, veți putea efectua testarea rapidă și non-invazivă a intoleranțelor alimentare (57 intolerante într-un singur test).  Abordarea unui plan nutrițional optimizat va avea în vedere tratarea sau prevenția patologică și de asemenea atingerea parametrilor greutății ideale.

Tratamentele estetice vor fi realizate cu aparatură de ultimă generație, cu aprobare FDA și rezultate garantate, bazându-se pe studii clinice concludente. Profesioniștii Medstar vor planifica un tratament personalizat pentru dumneavoastră, în funcție de problema care trebuie tratată, de morfologia corpului și de zonele în care se va efectua tratamentul. Acestea vor indica numărul de sesiuni care trebuie făcute pentru obținerea rezultatelor dorite, întotdeauna sub supravegherea specialiștilor și cu cele mai recente aparaturi.

Luni - Sambata de la 09:00 la 17:00. Duminica inchis.

Strada Zaharia Stancu, Nr. 8, localitate Brasov, judet Brasov (vis-a-vis de Belaqva Coresi)