Politica de confidentialitate

Prezentul site – www.medstarbrasov.ro – nu face uz de cookies cu scop de a stoca date cu caracter personal referitor la utilizatorii/vizitatorii care acceseaza paginile acestui site. Dar nici de alt de cookies cu privire la marketing si remarketing.

Formularistica prezenta pe site nu face subiectul nici unei obligatii contractuale ori vanzari. Utilizatorii/vizitatorii nu au nici o obligatie de a completa acel formular. Puteti intra in contact cu noi sau sa faceti programari in persoana(la adresa locatiei) ori telefonic.

Datele introduse in cadrul formularelor de pe site reprezinta o alegere personala, actiunea este din proprie initiativa, iar persoanele care le introduc isi asum pe deplin responsabilitatea asupra lor si a ceea ce scriu.

Datele introduse in cadrul formularelor de pe site nu se stocheaza in cadrul site-ului, nu se vand, nu se distribuie gratuit. Ele ulterior nu vor fi refolosite in scop de marketing/remarketing. Acestea sunt folosite strict pentru comunicare doar si numai la cererea expresa a persoanelor care le introduc si le trimit.