Radiofrecvență hexapolară

Radiofrecvență hexapolară

Tehnica modernă de conturare și redefinire a corpului

Radiofrecvența (RF) corporală este un  tratament estetic de liposculptură non-chirurgicală, fiind în prezent cea mai cunoscută metodă pentru îndepărtarea tesutului adipos si obținerea fermității cutanate pentru întreg organismul. Tehnica tratamentului se bazează pe generarea unui câmp electric cu ajutorul polilor pozitivi și negativi, care induc o mișcare rotatională a moleculelor adipoase (agitație celulară), producând astfel creșterea temperaturii subdermice până la temperaturi de 40-45 grade Celsius. Tratamentul se realizează cu ajutorul unui manipul cu 6 poli, care se aplică la nivel cutanat și produce stimularea sintezei de colagen și elastină, intensificarea microcirculației și liza adipocitelor din nodulii celulitici.

Cu ajutorul tratamentului de radiofrecvență profundă se pot obține simultan – fermitate cutanată, eliminarea adipozității, reducerea circumferinței și estomparea vergeturilor.

Rezultate vizibile pot fi obținute chiar dupa prima sedință (în funcție de organism).

Radiofrecvența hexapolară reprezintă noua tehnologie RF, crescând semnificativ eficacitatea si randamentul rezultatelor terapiei. Cu RF hexapolară veți beneficia de  rezultate rapide, fără disconfort, perioadă de recuperare sau riscuri asociate. Tehnica poate fi aplicată pentru tratarea oricărei zone cu adipozitate, sedința având o durată de aproximativ 30 minute/ zonă.

Recomandăripiele flască/ lipsită de fermitate, zone cu grăsime localizată, vergeturi, noduli celulitici, zone cu aspect celulitic

Zone de tratament brațe, abdomen, flancuri, coapse, picioare, fese, zona subfesieră, spate, gambe

Frecvența tratamentelor 2 sedințe/ săptămână (aceeasi zonă)

Contraindicații – sarcină, alăptare, pacemaker cardiac, implanturi metalice,  patologii cronice (imunologice, cutanate, neuromusculare, oncologice, cardiovasculare)