Oferta criolipoliza Medstar Brasov

Criolipoliză

Criolipoliza este o metodă medicală inovativă de lipoliză non-invazivă, aprobată FDA, cu eficiență maximă, dovedită clinic.

Detalii
Terapia HIFU Lifting Facial in Brasov

HIFU Facelift, Bodylift

Metoda alternativă de succes a intervențiilor estetico-chirurgicale, cea mai nouă metodă de rejuvenare și regenerare a pielii.

Detalii
Tratament Rejuvenare Oxyjet

Rejuvenare Oxyjet

Tratament revolutionar de hidtratare si rejuvenare faciala, pe baza de oxigen hiperbaric. Unul dintre cele mai mari secrete de frumusețe este tratamentul cu oxigen hiperbaric.

Detalii
Carbon Laser Therapy in Brasov

Carbon Laser Therapy

„BlackDoll Treatment” – Tratamentul cu Laser pe baza de pudra de carbon. Terapia Laser cu pudră de carbon, denumită la nivel mondial „Tratamentul Hollywood-ului”.

Detalii
Hydraclean Therapy in Brasov

Hydraclean Therapy

The best skin of your life – Tratamentul medical HydraClean este special conceput pentru curățarea și sterilizarea profundă a tenului.

Detalii
Fototerapie LED in Brasov

Fototerapie LED

Fototerapia LED este un tratament sigur, non-invaziv și extrem de eficient în restructurarea cutanată prin accelerarea proceselor de întinerire și reparare a pielii.

Detalii
Mezoterapie Dermapen in Brasov

Mezoterapie Dermapen

Tratamentul cu microneedling folosește o tehnică minim invazivă de formare a unor micro-incizii dermice cu ajutorul unui dispozitiv medical de ultimă generație.

Detalii
Mezoterapie Virtuala in Brasov

Mezoterapie Virtuală

Restructurare, rehidratare, rejuvenare – Mezoterapia virtuală reprezintă procedeul inovativ de hidratare intensivă, vitaminizare, eliminare a aspectului celulitic.

Detalii
Tratament Ultracavitatie in Brasov

Ultracavitație

Îndepărtarea cu success a adipozităților profunde – Ultracavitația reprezintă modul sigur de a scăpa de grăsimea localizată fără a implica efecte secundare sau durere.

Detalii
Tratament Radiofrecventa Hexapolara in Brasov

Radiofrecvența Hexapolară

Tehnica modernă de conturare și redefinire a corpului – Radiofrecvența(RF) corporală este un tratament estetic de liposculptură non-chirurgicală.

Detalii
Tratament Lipolaser in Brasov

Lipolaser

Eliminarea grăsimii localizate cu tehnica LipoLaser fara disconfort. Lipolaserul utilizează o tehnica avantgardistă de remodelare corporală care se bazează pe eliminarea cu mare precizie a depozitelor de grăsime localizată.

Detalii
Analiza Bioimpedanta corporala in Brasov

Analiză Bioimpedanță Corporală

Analiza compoziției corporale se va efectua cu ajutorul unui aparat de bioimpedanță electrică mulți-frecvențială, cu precizie maximă.

Detalii
Nutritie

Nutriție

Consultațiile includ interpretarea analizelor solicitate în prealabil, stabilirea opțiunilor de tratament și a intervențiilor nutriționale în funcție de parametrii clinici.

Detalii
Test intolerante alimentare in Brasov

Test Intolerante Alimentare

În cadrul Medstar beneficiați de testarea simultană a unui număr de 57 intoleranțe alimentare, printr-o tehnică rapidă, nedureroasă și non-invazivă.

Detalii
Teste genetice in Brasov

Teste Genetice

Progresele ştiinţifice ne permit astăzi să explorăm genomul uman şi să obţinem informaţii valoroase din analiza lui, atât pentru prevenția anumitor dezechilibre sau patologii, cât și pentru tratarea acestora.

Detalii

Medstar Brașov - Prezentare

Echipa Medstar s-a format din dorința de a îmbina nutriția clinică și preventivă, cu estetica medicală non-invazivă, pentru a oferi pacientului soluții inovative, atât pentru implementarea unui stil de viață sănătos, cât și pentru obținerea parametrilor estetici ideali. În cadrul Medstar veți beneficia de o grijă deosebită față de sănătatea și aspectul dumnevoastră prin serviciile calitative ale profesioniștilor noștri.

Tratamente estetice realizate cu aparatură de ultimă generație

Medstar Brașov

Strada Zaharia Stancu Nr. 8
Brașov, județ Brașov
(vis-a-vis de Belaqva Coresi)

GPS: 45.6695100, 25.6203674